Vem jobbar här?

Fredrik Löfgren, anläggningskonstruktör inom Rör- och Processkonstruktion, Relitor Engineering AB

Vi fortsätter vår serie ”Vem jobbar här”, där vi berättar om vår personal. Så idag säger vi hej till Fredrik Löfgren, anläggningskonstruktör på inom Rör- och Processkonstruktion, killen som har full koll på cisterner, tryckkärl och mycket mer.

Hej Fredrik,
Hur länge har du varit en del av Relitor Engineering familjen?
Jag har jobbat på Relitor Engineering sedan 13 september 2010.

Din roll på Relitor?
Jag jobbar som anläggningskonstruktör och beräkningsingenjör inom Rör- och Processkonstruktion, främst inom tryckkärl, cisterner och processrörledningar.
Jag är även med i arbetsgruppen CITRUS, en grupp med fokus på cisterner och tryckkärl som består av konstruktörer från både Rör- och Processkonstruktion och Maskinkonstruktion.

Vad jobbar du med just nu?
För närvarande jobbar jag med konstruktion av reagenstankar till Kaunis Iron, forskningsprojekt inom vätgas / ”gröna omställningen” och lutcisterner till SCA Munksund.
Som anläggningskonstruktör jobbar man med olika typer av uppdrag, små som stora och med varierande utmaningar, vilket innebär att ingen dag är den andra lik.

Kuriosa, detta visste vi inte om dig:
Jag har en 4e plats från SM i undervattens-rugby på meritlistan (av 4 deltagande lag 😊).
Jag är även aktiv inom Civilplikten i Sverige som ställverksreparatör och linjemontör. Det är vi som ser till att bland annat elnätet fungerar vid större störningar, så som storm, terrorattack eller krig.

Tack Fredrik, nu vet vi lite mer om dig!

Klicka här för att läsa mer om vad våra medarbetare inom Rör- och Processkonstruktion kan hjälpa just er med.

Klicka här för att läsa mer om Cisterner och Tryckkärl.