Mats Eriksson – 25 år som anställd på Relitor Engineering

Mats Eriksson konstruktör och Per Nilsson vd på Relitor Engineering.

Förra veckan var det dags att fira Mats Eriksson som varit anställd på Relitor Engineering i 25år. Vi kan med glädje meddela att detta är den tredje guldklockan som Relitor Engineering delar ut på en kort tid och fler blir det fram över.

Hej Mats,
Kommer du ihåg hur det kändes när du skrev på ditt anställningsavtal och hur känns det idag?
1996 halkade jag in på ett bananskal tillsammans med Mikael Nilsson. Det var Per Nilsson som tipsade oss att kontakta dåvarande ägare och på den vägen är det.
Och jag har samma goda känsla idag som jag hade när jag började.

Vad har dessa 25 år betytt för dig?
Det har gett mig (och min familj) trygghet, när man trivs på jobbet så trivs man med livet och att gå till ett arbete där man har möjlighet att själv styra sin utveckling är verkligen givande.

Vad har gjort att du stannat kvar i dessa år?
För 20 år sedan valde jag faktiskt att byta arbetsgivare men insåg snabbt att ”gräset inte är grönare på andra sidan ån” så jag komma tillbaka.

Det fina med Relitor Engineering är den familjära stämning som vi har på kontoret. Det är utmanande och kul att arbeta på ett medelstort lokalt förankrat företag där man med ens egna drivkraft kan man påverka jobbets utformning själv.
Och att man blir hörd som medarbetare, våra åsikter räknas och vägen till beslut är kort.
Det är kul att jag, trots mina 25 år på Relitor Engineering, fortfarande lär mig nya saker så som tex att jobba med 3D-scanning.

Tack Mats för denna pratstund och återigen grattis till guldklockan!