Gott Nytt år 2023!

Då har ännu ett år passerat, 2022 blir nu 2023.
Låt oss ta en titt i backspegeln, hur minns vi år 2022?

Ja vi började 2022 med att restriktionerna släpptes och vi fick äntligen ses IRL, anordna personalsammankomster med mera, men fortfarande med en viss försiktighet.

Glädjen över detta blev inte särskilt långvarigt, ett krig bröt ut och oron spred sig över Europa och hela världen. Men att se hur världen har öppnat upp sina armar för alla som är på flykt, hur länder har ställt upp och fortfarande ställer upp för Ukraina, för demokratin och för friheten värmer hjärtat och inger hopp. Tillsammans är vi starka!

För Relitor Engineering har år 2022 varit ett givande år. Vi har haft många spännande projekt och välkomnat nya medarbetare. Det har även varit ett år med förändringar, ny vd och nya satsningar inom affärsutveckling och marknad.

Nu står år 2023 och knackar på vår dörr. Så låt oss ta en slant, kasta ner den i önskebrunnen och önska oss …. ja vad önskar vi oss?

Jo vi på Relitor Engineering önskar, precis som alla andra, att kriget i Ukraina ska nå sitt slut.
Vi ser även framemot ett år med utmanande projekt, knyta nya kontakter, fortsätta vår egna tillväxt.
Vår region står inför en stor förändring med många nyetableringar och omställning till grön energi. Och där vill vi givetvis vara delaktiga och bidra med vår kompetens och erfarenhet.

Och slutligen vill vi önska er alla, våra medarbetare, samarbetspartners, kunder, leverantörer och medmänniskor ett riktigt Gott Nytt År 2023!