Så här håller vi köket snyggt och fräscht

Per.O och Rikard – veckans kökstekniker på Relitor

Varje vecka utser vi 2st kökstekniker som ser till att köket på kontoret är snyggt och fräscht.

Denna vecka fick Per.O och Rikard äran att vara kökstekniker och vi har haft en dejt med dem i köket för att få veta lite mer.

Hej killar, kul att träffa er här i köket, berätta vad gör man som kökstekniker?

Som kökstekniker ser man till att köket är städat, diskmaskinen startas och man tömmer den, man fyller på kaffebönor och tepåsar. Nu under pandemitiden ytdesinficerar vi även köket. När vår vecka är slut tar vi med oss det avfall som ska sorteras till närmsta återvinningsstation.

Tidigare var man ensam som kökstekniker men sedan en tid tillbaka är man 2st som delar på veckan, vad tycker ni om det upplägget?

Det känns jättebra att dela på uppgiften, ibland arbetar man hemifrån och ibland är man ute på kundbesök och då känns det bra att veta att köket ändå är snyggt och fräscht. Man kan även se det som lite teamwork då man får komma överens om vem som gör vad under veckan.

 

Tack Per.O och Rikard för denna pratstund och lycka till med köksveckan!

 

Vi på Relitor tycker att uppdraget ”veckans kökstekniker” är viktig, framför allt för att köket hålls snyggt och fräscht, då det är där vi samlas med både kollegor och besök, men även för att säkerställa att avfall sorteras på korrekt sätt, en del i vårt CSR arbete.