Vem jobbar här?

Gunnar Löf, gruppledare Process- och energiteknik

Vi fortsätter vår serie ”Vem jobbar här”, där vi berättar om vår personal och idag säger vi hej till Gunnar Löf.

Hej Gunnar, så kul att få prata med dig en stund, hur länge har du varit en del av Relitor familjen?

Sedan 1:a april 1998 (Jag var företagets aprilskämt det året)

Din roll på Relitor?

Gruppledare för Process- och energiteknik. Min roll som gruppledare är att försöka samordna och planera verksamheten för processteknik som för närvarande består av 7 personer. Är även uppdragsansvarig för diverse uppdrag samt konstruktör i dessa uppdrag

Vad jobbar du med just nu?

Mycket av det vi håller på med är reglerat av sekretess så det blir svårt att gå in på detaljer men man kan väl säga att vi just nu är i en uppstartsfas av ett antal uppdrag mot järn och stålindustri samt gruvindustri här uppe i norr.

Kuriosa, detta visste vi inte om dig:

På fritiden, åtminstone vår, sommar och höst, vistas jag för det mesta i vår stuga som ligger en bit utanför Råneå. Det är egentligen en mindre jordbruksfastighet så det finns alltid en massa som behöver fixas. Ett projekt som pågått under några år är att färdigställa en smedja eftersom jag länge varit intresserad av klassiskt järnsmide.

Tack Gunnar för denna pratstund!

Precis som Gunnar nämner så är han gruppledare för vår avdelning Process- och energiteknik.

På denna avdelning hittar vi, förutom Gunnar, även ingenjörerna Per, Fredrik, Anton, Susanne, Daniel och Magnus och de arbetar med allt ifrån beräkning av cisterner till flödesberäkningar av processanläggningar.

Kontakta Gunnar så berättar han mer om vad vi kan hjälpa just er med inom Process- och energiteknik.