Möt Relitors nya Ekonomi- och marknadsassistent

Jenny Rassa är Relitors nya Ekonomi- och marknadsassistent. Vi pratar närmare med Jenny för att höra hur hon tycker att det känns och vad hon ser fram emot med sin nya tjänst.

Hej Jenny! Vad roligt att du nu är en del av Relitor. Vi börjar självklart med en klassisk fråga: Hur känns det?
Det känns verkligen jättebra. ”Suveränt”, skulle jag säga är ett passande ord.

Hur skulle du beskriva dig själv?
Jag är väldigt utåtriktad, arbetsam, punktlig och gillar ordning och reda. Jag har också alltid nära till skratt.

Vad har du arbetat med tidigare?
Jag har mest arbetat inom serviceyrken, men de senaste åtta åren har jag arbetat som ekonomiadministratör och även allmän administratör.

Vad kommer din roll att bli här hos oss?
Jag kommer att arbeta som Ekonomi- och marknadsassistent. Det är en väldigt blandad roll där jag bland annat kommer att arbeta med löpnade bokföring för både Relitor AB och Relitor Engineering samt Industrigruppen Bothnia. Jag kommer också sköta lönearbetet för samtliga anställda samt även marknadsarbetet och allt vad det innebär. Sedan kommer jag även jobba med annat administrativt arbete, så som olika leveranser till kontoret samt vara kontaktperson till exempelvis städfirmor.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya arbete?
Nya utmaningar, då det är mycket som jag inte har gjort tidigare men som jag ska jobba med nu. Dessa saker ser jag fram emot att lära mig mer om, även om jag redan har en viss inblick i dem. Jag ser också fram emot att bli en del av det här härliga gänget och bli mer sammansvetsad med dem.

Vad vill du tillföra Relitor?
Förutom att tillföra min kompetens och erfarenhet vill jag, precis som alla andra här, tillföra glädje och lojalitet till arbetslaget samt att hela tiden bidra med ett affärstänk i det vi gör. Jag brukar också vara den som drar igång olika saker och andra roliga aktiviteter, vilket jag också kommer att få göra i den här rollen.

Självklart vill vi även lära känna dig lite bättre. Vad hittar du helst på när du är ledig?
Jag spenderar helst min lediga tid med familjen, men passar även på att träna ganska mycket. Jag har insett att träningen ger mig mycket energi samtidigt som man får lite egen tid också.

Vi tackar Jenny för en trevlig pratstund och hälsar henne varmt välkommen till Relitor!