Är du vår nya Ekonomiadministratör & marknadsassistent?

Vi erbjuder dig nu möjligheten att kombinera två intressanta roller i ett företag under tillväxt. Både ekonomi- och marknadsfrågor!

I ekonomirollen kommer du att få arbeta med löpande bokföring, momsredovisning, avstämningar samt förberedelser inför årsbokslut. Arbetet kommer även innefatta arbete med löner och har du inte erfarenhet av löner kommer du att få möjlighet att lära dig detta.

Som marknadsassistent kommer du bland annat att arbeta som webbredaktör, med presentreklam, kundevent och övrigt marknadsarbete såsom research, marknadsmaterial m.m.

Med denna kombination av roller kommer du att vara vår spindel i nätet och en kritisk person för vår tillväxtresa.

Som person är du nyfiken, drivande och vill framåt utan att tumma på kvaliteten. Du vill också genom din öppenhet bidra till gruppen och verksamhetens utveckling. Vi gissar att du hunnit samla på dig något års praktisk erfarenhet av vanligt förekommande arbetsuppgifter som ekonomiadministratör. Att du är en lättsam, energirik person som trivs att vara i kontakt med andra förutsätter vi. Har du även någon typ av erfarenhet inom marknadsområdet är det meriterande. Du är analytisk, kreativ och ser möjligheter medan du samtidigt har förmågan att hålla humöret uppe. Även i stressiga situationer.

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta: Rekryteringskonsult Peder Hansson på telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post peder.hansson@terminalen.nu
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Kontoret är stationerat i Gammelstad, Luleå.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 7 juni 2017 till www.terminalen.nu/rekryteringar