Relitor utökar med ny medarbetare

Jesper Vestman

Han gillar vinteraktiviteter som skoter och skidor samt ser fram emot att få sätta tänderna i visualiseringsarbete. Han kommer senast från Conex, men är nu en del av vårt team. Möt Jesper Vestman, Relitors nya medarbetare på Maskinteknik.

Hej, Jesper! Varmt välkommen till oss på Relitor. Hur känns det att vara här?
Det känns jätteroligt. Det här ska bli mycket spännande.

Kan du kort berätta om dig själv och din bakgrund?
Jag är ursprungligen från Örnsköldsvik, men jag flyttade hit till Luleå för drygt 10 år sedan för att plugga. Jag läste Teknisk design med produktutveckling som inriktning på LTU. Efter min examen har jag arbetat som verktygskonstruktör, mestadels med presshärdningsverktyg till bilindustrin.

Vad kommer din roll bli här hos oss?
Jag kommer att jobba som maskinkonstruktör, men även med visualisering. Visualisering innebär att jag tar fram renderingar till exempelvis offerter och presentationsunderlag.

Vad ser du mest fram emot?
Just nu ser jag fram emot att lära känna alla och se hur arbetet fungerar här. Jag ser också fram emot att få arbeta med visualiseringsdelen, då det är något jag har pluggat men inte direkt jobbat med tidigare.

För att lära känna dig lite bättre, vad gör du helst när du är ledig?
Vintertid ägnar jag mig gärna åt att köra skoter, även om jag tyvärr har sålt min egen. Jag gillar också att åka skidor och då är det utförsåkning som gäller. Under sommaren byter jag ut skoter och skidor mot golf.

Ännu en gång, varmt välkommen till Relitor. Vi ser fram emot att utöka vår kompetens med dig i teamet!