Nytt program – Visma Project Management

Nytt år – Nytt program som tar oss ut i cyberrymden och gör oss mer flexibla.

Från och med 1 januari 2021 gick vi över till Visma Project Management.

I detta program kommer vi att jobba med CRM (customer relationship management), projektstyrning, tidrapportering, fakturering och mycket mer.

Implementeringen har legat i startgroparna under föregående år, men pandemin gjorde att vi sköt upp det till årsskiftet och det kändes naturligt att starta ett nytt år med ett nytt program.

Visma PM (Project Management) innebär att vi blir mer digitala, färre pappersutskrifter, vilket är bra för miljön och då detta program är molnbaserat blir vi även mer flexibla, lättare att jobba på distans, vilket är A&O helst i dessa tider. Och helst när det gäller projektstyrningen så kommer Visma PM att ge en effektivitet genom projekten från försäljning/offerthantering, till bra översikt över projektet hela vägen till fakturering.

I måndags var det dags för utbildning med våra kollegor, även denna via Teams, då vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att jobba hemifrån i största mån.

”Ett nytt program är väldigt spännande och det kommer att dyka upp utmaningar/frågor allt eftersom men vi är redo nu och att vi dessutom blir effektivare när det gäller projektstyrning är ett stort plus i kanten”  hälsar Sara Jonsson, projektledare för implementeringen av Visma Project Management.

Tack för utbildningen Sara, nu är vi taggade och redo att köra igång!