Möt Jennie Hellman - Relitor Engineerings konsultchef

Jennie Hellman - Konsultchef på Relitor Engineering

Relitor Engineering är i en växande fas i en region där det händer mycket, detta har lett oss till att ta steget och anställa en konsultchef.

Så låt oss presentera Relitor Engineerings konsultchef Jennie Hellman.

Jennie är ett bekant ansikte för större delen av våra medarbetare då hon varit anställd hos oss tidigare, då som konstruktör och beräkningsingenjör inom process.

Vi har tagit en kaffekopp med Jennie för att höra mer om hennes förväntningar av den nya tjänsten och hur det känns att vara tillbaka hos oss.

Hej Jennie och välkommen (tillbaka) till oss!
Först och främst, hur känns det att vara tillbaka?
Kan bara säga att det känns 100% toppen att vara tillbaka!

Hur skulle du beskriva dig själv?
Jag får ofta höra att jag är glad och positiv. Jag trivs som bäst när jag får samarbeta med andra människor mot gemensamma mål. Är även flexibel när det gäller hur man ska ta sig fram, men målen ska nås.

Vad har du arbetat med tidigare?
Efter att jag slutade på Relitor Engineering för 10 år sedan har jag till största del arbetat med underhåll i olika branscher så som kraftvärme, sågverk och vattenkraft. Då mestadels i rollen som underhållschef.

Vad kommer din roll som konsultchef innebära?
Man kan säga att min roll som konsultchef är indelad i två delar, en operativ och en strategisk del.
Den operativa delen handlar om att möta vardagen, de utmaningar och möjligheter som vi ställs inför. Här ligger fokus på människan, dvs medarbetaren.
Den strategiska delen handlar mer om att blicka utåt och framåt för att förstå vart vi är på väg och vad som krävs för att nå dit på bästa sätt.

Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst hos oss?
Just nu vill jag lära känna kollegorna och verksamheten.
Det värmer att se och känna att de grundläggande värderingarna finns kvar i företaget, men en utveckling har skett åt nytt och rätt håll.
I förlängningen är det kombinationen av mötet med människor, teknik och verksamhetsutveckling som känns lockande och inspirerande.

Vad vill du tillföra Relitor Engineering?
Jag vill bidra till en kreativ och harmonisk arbetsplats för alla, med allt från arbetsro till tydlighet, vem gör vad. Vara en del i de diskussioner och resonemang som gör oss klokare tillsammans.
Och ja, det kan hända att jag kanske bidrar med en bit älgkött eller torrkött någon gång också.

Självklart vill vi även lära känna dig lite bättre. Vad hittar du helst på när du är ledig?
På fritiden är familjen och gården är prio ett. Projekt finns gott om med tema djur och natur, då vi har både hundar, höns, bin och snart alpackor på gården.

Tack Jennie för vår pratstund och återigen varmt välkommen (tillbaka) till oss!

Våra kontaktuppgifter hittar ni här

Klicka här för att läsa artikeln i Affärer i Norr