Vem jobbar här?

Jenny Rassa, Ekonomi/marknadsassistent.

Vi fortsätter vår serie ”Vem jobbar här”, där vi berättar om vår personal och idag säger vi hej till Jenny Rassa.

Hej Jenny, hur länge har du varit en del av Relitor familjen?

I snart 2 år har jag varit en del av Relitor familjen, tiden har bara rusat iväg och jag trivs som fisken i vattnet.

Din roll på Relitor?

Jag arbetar som ekonomi/marknadsassistent, det är en väldigt bred roll med allt från löpande bokföring, fakturering, löner, hemsidan/sociala medier, marknadsföring, till kontakter med leverantörer osv.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu är jag inne i faktureringsperioden och med 2st nya program får man hålla tungan rätt i munnen så här första månaderna, men helt otroligt hur mycket dessa program har förbättrat arbetsprocessen, tex pappersutskrifterna har minskat drastiskt, arbetet är mer flexibelt, då allt är molnbaserat och smidigt med synkningen mellan programmen.

Kuriosa, detta visste vi inte om dig:

Jag är lite av en öppen bok, så mina kollegor vet nog det mesta om mig, men en aningens konstig egenhet är väl att jag inte självscannar på affären utan betalar på gammalt hederligt, sätt i kassan. Att stå i kö är inga problem för mig, det är ofta där som jag varvar ner och tar en mikropaus.

Tack Jenny, nu vet vi lite mer om dig!