Välkommen tillbaka Susanne!

Susanne Falk, gruppledare Beräkningsteknik, är åter i tjänst efter sin föräldraledighet och vi har tagit en kaffekopp med henne för att höra hur det känns.

Hej Susanne, och välkommen tillbaka!
Hur känns det att vara tillbaka på kontoret?
Det är jättekul att vara tillbaka och framför allt träffa alla kollegor igen.

Vad ser du mest fram emot?
Just nu är det uppstart på många plan som gäller för mig.
Att sätta mig in i både projekt och vårt interna utvecklingsarbete. Så det jag ser mest fram emot är när jag har kommit i gång helt och det bara är att köra på framåt med allt, men det är inte långt borta nu.

Hur löser ni vardagen på hemmaplan, för visst är det så att minstingen Elvira inte har börjat på förskolan än?
Det stämmer.
Just nu är vi inne i en övergång där jobbar jag förmiddagarna och är föräldraledig med Elvira på eftermiddagarna och min man har det motsatta förhållandet mellan arbete och föräldraledighet.
Det är ett upplägg som vi testade när vår äldre dotter var liten och där jag tycker man får det bästa av båda delarna. Så vi kör så några månader nu innan jag börjar jobba heltid.

Hur är livet som småbarnsförälder?
Det är omväxlande. Ibland handlar det om att vara medlare och försöka få i alla tillräckligt med mat och sömn. Medan andra dagar är det roliga lekar tillsammans, ha det mysigt och med två små hjälpredor i köket.
Oftast kanske en blandning av båda delarna.
Det bästa är att se barnen lära sig och upptäcka nya saker oavsett om det är den äldre som lärt sig om ett nytt djur som hon nu vill låtsas vara eller den yngre som kommit på hur man gör pruttljud genom att sticka ut tungan å blåsa.
Det är som att man får upptäcka hela världen på nytt genom deras ögon. Det tröttnar jag aldrig på.

Tack Susanne för att vi fick vara lite nyfikna på hur det är att vara tillbaka på kontoret och hur livet är som småbarnsförälder. Och åter igen, välkommen tillbaka!

På vår Facebook sida kan ni se filmer som visar vad Susanne och hennes kollegor under Beräkningsteknik kan hjälpa er med. Så kika gärna där!

Klicka här för att läsa mer om både Beräkningsteknik och våra tjänster överlag.