Presentation av examensarbete – Vätgastransport

Clara Auland är nu klar med sitt examensarbete hos oss på Relitor, därmed höll hon sin presentation för oss förra veckan, via Teams så klart.

Man kan inte tro att det redan gått 12 veckor sedan startskottet gick för Claras examensarbete.

Clara presenterade sitt examensarbete på Umeå Universitet under torsdagen den 3/6 men hade generalrepetition med oss kollegor lite tidigare.

Innan Clara nu styr kosan vidare mot nya utmaningar passar vi givetvis på att intervjua henne.

Hej Clara, tack för en bra presentation av ditt examensarbete, men vi vill givetvis veta hur det har varit att göra examensarbetet hos oss på Relitor?

Det har verkligen varit kul och lärorikt. Jag har lärt mig massor och fått så många nya erfarenheter, är tacksam att jag har fått denna möjlighet.

Har pandemin haft någon påverkan?

Arbetet har mestadels varit på distans, har varit in på kontoret ett par gånger vilket varit givande. Men jag tycker att arbetet har fungerat väldigt smidigt trots Corona och restriktioner.

Vad tar du med dig för erfarenheter från din tid hos oss?

Det har varit lärorikt att ha varit på en arbetsplats med stort driv och kompetenta personer. Tar med mig många nya erfarenheter, dels att jag lärt mig massor inom vätgasområdet men har även fått värdefulla erfarenheter om hur det är att jobba på ett teknikkonsultföretag.

Hur känns det att vara klar med studierna?

Det känns skönt, studietiden har varit en mycket givande tid i livet, men nu är jag peppad på arbetslivet och nya utmaningar för att kunna utvecklas ännu mer inom arbetet och som person.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

Jag ska jobba under sommaren, sedan håller jag på att söka en ny utmaning inom energiområdet till hösten.

 

Tack Clara för din tid hos oss, vi önskar dig lycka till med nya utmaningar i livet och framför allt, stort grattis till din examen!