Möt Isak - Relitors nya konstruktör inom Maskinteknik

Isak Johansson är Relitors nya konstruktör inom Maskinteknik. Vi har pratat närmare med Isak för att höra hur han tycker att det känns och vad han ser fram emot med sin nya tjänst.

Vi börjar självklart med en klassisk fråga:
Hur känns det?
Det känns jätteroligt att ha börjat jobba här på Relitor. Atmosfären på kontoret är jättetrevlig vilket såklart känns bra.

Hur skulle du beskriva dig själv?
Jag skulle beskriva mig själv som arbetsam och noggrann. Jag skulle även säga att jag är innovativ med ett praktiskt tänk vilket jag använder i mitt konstruktionsarbete.

Vad har du arbetat med tidigare?
Tidigare har jag arbetat som markare, jag har alltså utfört markarbete runt omkring och under nybyggen.

Vad kommer din roll att bli här hos oss?
Jag kommer arbeta som konstruktör inom Maskinteknik här på företaget.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya arbete?
Jag ser fram emot att få visa vad jag kan och självklart att fortsätta utvecklas inom mitt konstruktionsarbete, genom att ta erfarenhet av kollegorna på företaget. Jag ser även fram emot att få chansen att bidra till utvecklingen här i Norrbotten.

Vad vill du tillföra Relitor?
Jag vill försöka bidra till det praktiska tänket i konstruktionsarbetet. Jag har som mål att bli en lagspelare som bidrar i allt som krävs.

Självklart vill vi även lära känna dig lite bättre. Vad hittar du helst på när du är ledig?
På fritiden föredrar jag att göra något praktiskt och samtidigt produktivt, till exempel att snickra eller att hålla på med något bilprojekt, gärna i gott sällskap av kompisar.

Vi tackar Isak för en trevlig pratstund och hälsar honom varmt välkommen till Relitor!