Maskinkonstruktion

Vi hjälper våra kunder att förbättra verksamheten genom att konstruera effektiva maskiner och produktionsanläggningar. Ofta för att effektivisera processer och säkerställa att det är en trygg och säker arbetsmiljö för medarbetarna hos våra kunder. Här nedan hittar ni exempel på vad vi kan utföra.

Industrianläggningar

Vi gör allt från förslagslayouter till färdiga tillverkningsritningar för ny- och ombyggnation av industrianläggningar.

Maskinkonstruktion

Vi konstruerar skräddarsydd maskinutrustning efter våra kunders önskemål. Vi arbetar innovativt och med effektiva konstruktionsverktyg som hjälper våra uppdragsgivare att finna den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

Materialhantering

Materialhantering i alla former är ett vanligt förekommande uppdrag hos oss. Här hjälper vi våra kunder att hantera olika typer av material genom att konstruera exempelvis band-, skruv-, rull- och vibrationstransportörer samt materialfickor och stup.

 

Lyftanordningar

Vi både konstruerar, dimensionerar och CE märker olika lyftanordningar så som lyftok, telferkranar, traverser och kranbanor.

 

3D-scanning

Vi erbjuder våra kunder 3D-scanning av lokaler, anläggningar, maskiner etc. Dessa scanningar kan sedan användas för att till exempel verifiera ritningsunderlag, kontrollera dimensioner/utrymmen, uppdatera ändringar som gjorts på plats och eventuellt saknar dokumentation.

Mer info om 3D-scanning och Relitor Engineerings tjänster inom scanning hittar du här.

Kontakta oss

Relitor
Ödlegatan 1B
973 34 Luleå

Fill 58Created with Sketch. 0920-24 74 00 Fill 59Created with Sketch. info@relitor.se

Dela denna sidan