Historisk julfest

Jultallrikar från Köksverket i Luleå
Moa Lignell, singer/songwriter
Tomten hade även lämnat en liten julklapp i våra påsar.

December betyder för det mesta en massa julstök men även julfest med sina kollegor. Vanligtvis brukar vi samlas på kontoret, fixa julmiddag tillsammans, men i år blev det annorlunda på många sätt.

Trots rådande pandemi och restriktioner ville vi ge våra kollegor något kul, men Corona säkert, att se framemot.

Så festkommittén fick minst sagt något att bita i, då kläcktes idén ….

En alternativ julfest via Teams.

”Då vi aldrig haft en tillställning online kändes detta nytt, innovativt, nervöst och spännande” hälsar festkommittén, bestående av Susanne Falk och Jenny Rassa.

Julfestdagen, fredagen den 11 december, var kommen.

Alla som anmält sig till julfesten fick hämta ut jultallrik och dryckespaket från kontoret under så kallade slottider, allt för att hålla avstånd, för att sedan bege sig hemåt och ansluta till julfesten.

Efter lite uppkopplingsstrul var nu alla med och festen kunde börja.

Och vilken början det blev, helt plötsligt anslöt en hemlig gäst till mötet, Moa Lignell singer/songwriter och vi fick en intim livesändning från hennes vardagsrum, wow säger vi alla!

När chocken lagt sig efter överraskningen höll Relitors vd, Mikael Nilsson, sitt sedvanliga jultal. Därefter var det dags för DubbelPers Bryggeri att presentera årets Relitor julöl, en läskande god sådan.

Men nu kurrade det i mångas magar, så vi satte oss till bords och avnjöt en fantastisk jultallrik från Köksverket i Luleå.

Kvällen bjöd på många skratt, allsång, pictionary via Paint och mycket mer.

Tusen tack alla kollegor för denna mycket trevliga kväll, en helt enkelt lyckad alternativ julfest må vi säga!